Jippie! Två vinner trådlösa Urban Ears hörlurar varje vecka.

Så här tävlar du:

 1. Följ @startfrukost på Instagram.
 2. Tagga den du vill bjuda på START! i kommentarsfältet på vårt inlägg och berätta vilken låt du helst käkar START! till.

Färdigt! ✨Vi utser 2 nya vinnare varje vecka.

Om tävlingen:

 • Tävlingen pågår v. 10-19.
 • Vi lottar ut 2 par Urban Ears-hörlurar 🎧 per vecka.

Veckans vinnare:

Vecka 10: veronicatornvall och svtherese

Vecka 11: bellawallenbackman94 och emmanaemi

Tävlingsregler

Villkor för START!s tävling "Urban Ears" för konsument

1. Tävlingen pågår mellan den 4 mars 2019 och den 12 maj 2019. Bara bidrag som publicerats under de datum som tävlingen pågår kommer att tas med i uttagningen av vinnare. Inlägg som publicerats innan eller efter tävlingen kommer inte vara med i uttagningen. Tävlingen pågår under följande veckor:

 • V 10 – 4-10 mars
 • V 11 – 11-17 mars
 • V 12 – 18 mars - 24 mars
 • V 13 – 25-31 mars 
 • V 14 – 1-7 april
 • V 15 – 8-14 april
 • V 16 – 15-21 april
 • V 17 – 22-28 april
 • V 18 – 29 april - 5 maj
 • V 19 – 6-12 maj

2. Arrangör är START!, Lantmännen Cerealia AB, Box 30192, SE-104 24 Stockholm. Vid eventuella frågor kontakta START! via e-mail: konsumentkontakt.start@lantmannen.com eller tel: 020 – 84 84 84.

3. Tävlingen är öppen för personer som är 18 år eller äldre och bosatta i Sverige. Anställda eller representanter för Lantmännen Cerealia AB eller deras familjer får inte delta i denna tävling. De tävlande måste ha en öppen Instagramprofil för att kunna delta.

4. De tävlande ska kommentera på START!s tävlingsinlägg på Instagram, följa @startfrukost på Instagram samt tagga den person som hen vill bjuda på START! i kommentarsfältet och berätta vilken låt du helst käkar START! till.

5. Vinsterna utgörs av 18 stycken Urban Ears-hörlurar till ett värde av ca 999 SEK styck. De vinnande bidragen vinner ett par Urban Ears-hörlurar var. Två par hörlurar kommer att tävlas ut varje vecka. Om två bidrag inte inkommit under en vecka så har START! rätt att tävla ut kvarvarande vinster under resterande tiden av tävlingen.

6. Endast tävlingsbidrag publicerade via Instagram, kommenterade på START!s tävlingsinlägg kommer accepteras. Genom deltagande i tävlingen accepterar deltagaren att START! har rätt att utan kostnad publicera tävlingsbidraget på sina egna plattformar. Med plattformar avses START! hemsida, Facebook och Instagram.

7. Varje deltagare kan enbart delta och vinna en gång under hela tävlingens gång. Det går inte att delta i flera olika veckotävlingar för den som redan vunnit en gång tidigare.

8. Det är inte nödvändigt att köpa något för att delta i tävlingen.

9. START! ansvarar inte för borttagna, skadade eller ogiltiga digitala/elektroniska bidrag och dessa kommer inte att godtas i tävlingen.

10. Tävlingsbidrag måste ha inkommit senast vid midnatt söndagen under respektive tävlingsvecka för att vara giltiga. Vinnande bidrag kommer att utses av en jury bestående av representanter från START!. Bidragen bedöms efter kreativitet och presentation som överensstämmer med/representerar START!s tävlingskriterier. För att kunna vinna måste tävlanden även ha motiverat inlägget enligt texten i punkt 4. Juryns beslut kan inte överklagas.

11. Deltagare är själva ansvariga utgivare av tävlingsbidragen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

12. Vinnarna meddelas personligen av START!. Vinnaren meddelas senast den 12 maj 2019. Vinsten levereras senast 19 maj 2019.

13. Deltagarnas personuppgifter kommer att användas i syfte att genomföra tävlingen, vilket bl.a. innefattar administration av anmälningar, offentliggörande av vinnaren, information till vinnaren om vinsterna och distribution av vinster. START! kommer att behandla deltagarnas kontaktuppgifter och tävlingsbidrag för ändamålet att administrera tävlingen. Läs mer om vår behandling av dina personuppgifter och om dina rättigheter i vår integritetpolicy på https://www.kungsornen.se/integritetspolicy--cookie-information/

14. Priser kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. För det fall den i punkt 5 angivna produktvinsten inte är tillgänglig, har START! rätt att ersätta vinsten med en alternativ produkt som har motsvarande värde.

15. Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren dessa villkor.